STEVE URKEL

Sjećate li se ovog iritantnog štrebera? Ovako izgleda danas

18.12.2014 u 09:11

Bionic
Reading

Jedan od glavnih likova serije 'Pod istim krovom', iritantni Steve Urkel danas je 38-godišnjak i još uvijek je vrlo aktivan u glumačkim vodama

Emmyjem nagrađena američka humoristična serija 'Pod istim krovom' godinama je osvajala brojnu publiku pred malim ekranima, a jedan od glavnih likova, Steve Urkel, svima je ostao urezan u pamćenje zahvaljujući svojoj iritantnoj ulozi. Ovaj štreber piskutavog glasa mnoge je iritirao, pa čak i Jo Marie Payton, originalnu glumicu koja je utjelovila Harriette. Ona je naime napustila seriju u prosincu 1997. jer je navodno bila nezadovoljna time što se serija u potpunosti fokusirala na lik Stevea Urkela i njegov alter ego.


No njegov je lik bio toliko popularan da se pojavio i u ostalim ABC-jevim humorističnim serijama kao što su 'Korak po korak', 'Puna kuća' i 'Dječak upoznaje svijet'. Osim samog lika i djela, poznate su bile i njegove poštapalice 'Jesam li ja to učinio?' i Pogledaj što si učinio!'.

Jaleel White, koji je utjelovio lik mladog Urkela, danas je 38-godišnjak i još uvijek je angažiran u brojnim serijama i filmovima.