KANAL FOX

Istina uvijek pobjeđuje: nova serija 'Presuda'

11.01.2017 u 14:13

Bionic
Reading

Premijerna epizoda nove serije 'Presuda', u Hrvatskoj privukla veliki broj gledatelja; Za sve koji su propustili početak serijala: repriza prve epizode serijala biti će prikazana 14. siječnja!

S Hayley Atwell, Eddiejem Cahilom i Shawnom Ashmoreom u glavnim ulogama, serija 'Presuda' donosi priču o genijalnoj, ali buntovnoj kćeri bivšeg predsjednika – Hayes (Hayley Atwell), koja zbog ucjene prihvaća mjesto šefice njujorškog novoosnovanog Odjela za integritet presuda. Na prvi pogled potpuno ravnodušna, Hayes polako shvaća kako je njezin novi posao potpuno ispunjava, te da uživa u otkrivanju istine koja se krije iza misterioznih slučajeva. Autorica ove drame je Liza Friedman koja je ujedno i izvršna producentica serije zajedno sa Liz Friedlander, Markom Gordonom i Nicholasom Pepperom. Prva epizoda premijerno je prikazana 10. siječnja u 22:00 h na kanalu FOX Life, a gledatelji koji su propustili premijernu epizodu – mogu je pogledati 14.1. u 16:10h

Kao kćer bivšeg predsjednika SAD-a, Hayes je oduvijek imala sve što je poželjela, No lagodan način života doveo ju je do raskalašenosti koja ju je odvela na krivi put. Zbog afere konzumiranja kokaina, državni odvjetnik Connor Wallace (Eddie Cahill) ucjenjuje Hayes, te ona mora prihvatiti mjesto voditeljice Odjela za integritet presuda. U njezinom timu nalaze se vrhunski odvjetnici, istražitelji i forenzički stručnjaci. Zajedno, pokušavaju pronaći prave krivce u slučajevima za koje se smatra da je optužena nevina osoba; No sukobi na poslu nisu ništa u usporedbi sa situacijama kojima se moraju nositi izvan odjela – pravi zločinci koji su se izvukli nekažnjeno, čine sve kako bi spriječili Hayes i njezin tim u istjerivanju pravde. Neustrašiva Hayes nema izbora jer na kocki su ljudski životi.

U glavnim ulogama: Hayley Atwell, Eddie Cahill, Shawn Ashmore, Merrin Dungey, Manny Montana i Emily Kinney