PRAVA REVOLUCIJA

Mezoterapijom skinite pet godina s vašeg lica

24.10.2016 u 16:10

Bionic
Reading

Mezoterapija je tretman koji je posljednjih godina napravio pravu revoluciju u svijetu kozmetičkih tretmana, posebice kada je riječ o borama i nepravilnim linijama

Mezoterapija je metoda koja danas osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Osim toga, predstavlja brz, učinkovit i bezbolan put do potpuno obnovljene kože, a vrlo često se naziva i alternativom estetskoj kirurgiji. Riječ je o potpuno sigurnom tretmanu, bez povreda, podljeva i boli, s trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata. Namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulit te pobijediti borbu protiv starenja kože. S mezoterapijom se može započeti već u kasnim dvadesetima u svrhu pomlađivanja lica i prevencije starenja, a pogodna je za sve tipove kože.

Metoda je bazirana na ubrizgavanju aktivnih sastojaka poput hijaluronske kiseline, Q10, kolagena, antioksidansa i prirodnih ekstrakata u srednji sloj kože, mezoderm, u kojem se odvijaju metabolički procesi stanica kože. Akvaforeza gel omogućava prodiranje aktivnih sastojaka u tkivo i postizanje optimalnog učinka u najkraćem mogućem roku,a nakon što mezoderm dobije veliku količinu aktivnih tvari, prokrvljenost tkiva postaje znatno bolja i započinje brzo stvaranje fibroblasta - vezivnih stanica koje su zaslužne za stvaranje kolagena.


Učinkovita alternativa estetskoj kirurgiji

Amiea Vytal Microlifting Concept aparativna intenzivna mezoterapija, kakvu možete isprobati u samome centru Zagrebu, u poznatome Bliss institutu, nježna je neinvazivna kozmetička metoda koja rješava različite problematike. Ponajprije, vraća zdravlje i svježinu umornoj i beživotnoj koži, nadomješta potrebne hranjive aktivne sastojke te uklanja posljedice upalnih procesa i sprječava nastanak novih. Također, pomaže ocrtavanju kontura lica, potiče rad kolagenih stanica kože koja je prethodno bila izložena UV zračenju, nadomješta elastičnost, uklanja mimičke bore te rješava probleme kože nastale zbog hormonalnih promjena u organizmu.

Na licu se već nakon prvog tretmana vide znaci pomlađivanja, a kako bi se postigli najbolji rezultati, sugerira se kura od šest tretmana, svakih tri do četiri tjedna, a nakon toga ovisno o stanju kože, jedan tretman u tri mjeseca. Neželjenih posljedica nema, no tretman se ne preporučuje trudnicama, oboljelima od dijabetesa i epilepsije.

Naručite se već danas na ovaj vrhunski tretman, navedite Preporučio Tportal! i ostvarite 15 % popusta na spomenuti tretman! Čekamo vas u Blissu institutu