Osmosatna back2back sinergija

Dixon i Âme na petom Stereotipu

28.09.2016 u 13:48

Bionic
Reading

Dixon i Âme na petom Stereotipu

Peti Stereotip koji će se održati 16. listopada u Muzeju za umjetnost i obrt, ugostit će dva najutjecajnija house DJ-a posljednjih 10 godina i vlasnike renomirane izdavačke kuće Innervisions - zagrebačkoj publici već dobro poznatog Dixona i jednog od najvažnijih predstavnika međunarodne elektroničke scene, Kristiana Beyera iz njemačkog DJ/producentskog dvojca Âme.

Za najnovije izdanje Stereotipa Dixon i Âme pripremili su nešto potpuno drugačije od svojih uobičajenih DJ setova. Riječ je o dugo iščekivanom back2back DJ nastupu po kojem su postali poznati neovisno od svojih zasebnih projekata, što je među ostalim rezultiralo i suradnjom s čuvenom britanskom radijskom postajom BBC Radio 1.


Nakon emitiranja Essential Mixa na BBC-jevu radiju, upravo će se na Stereotipu moći uživo čuti kako zvuči njihova sinergija, a osim u Zagrebu, publika će ih zajedno, na eksluzivnim lokacijama i u osmosatnom back2back formatu, imati priliku doživjeti i u Milanu, Londonu i Parizu. Muzej za umjetnost i obrt tako se našao na popisu europskih neklupskih prostora u kojima će Dixon i Âme puniti plesne podije, među kojima su i milanski Fabrique i londonski Trixy.

Uz Dixona i Âme, line-up nadolazećeg izdanja Stereotipa zaokružuje Felver svojim trosatnim setom.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu.