RENAULT

Ella Dvornik Renault Kadjarom do Dubrovnika na Croatia Music Adventures

12.08.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon što je partijala na Pagu tijekom Fresh Island Festivala kamo je stigla Renault Capturom, poznata hrvatska blogerica sa stalnom adresom u Londonu Ella Dvornik otputovala je na krajnji jug Hrvatske, u Dubrovnik

Ondje je partijala na Croatian Music Adventures festivalu koji je na jednom mjestu okupio neke od najboljih DJ-a i performera elektroničke glazbe u čijim su izvedbama uživali i Ella i njezin zaručnik Charles Pearce koji joj se pridružio u obilasku festivala na našoj obali. Uz puno zabave, dvojac se pridružio maniji lovljenja Pokemona koja je bila još zabavnija jer je festival donio žestoku konkurenciju.

Njih dvoje za svoj su put te višednevno aktivno uživanje u dubrovačkom festivalu odabrali Renault Kadjar, crossover koji je namijenjen svima željnim pustolovine i neočekivanih avantura, kao što govori i hešteg pod kojim se sve o Kadjaru (ali i Capturu) može naći na društvenim mrežama - #DriveToTheUnexpected. Kao i inače, zabave i dobrih fotografija nije nedostajalo što možete vidjeti na www.renault.hr. Croatian Music Adventures festival održao se na nekoliko lokacija u Dubrovniku, od kojih je najatraktivnija predivna plaža Banje.