Renault

Ella Dvornik na Fresh Island festival stigla Renault Capturom

22.07.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Ella Dvornik na Fresh Island festival stigla Renault Capturom

Jedna od ovogodišnjih ljetnih destinacija svjetske putnice i blogerice Elle Dvornik bio je i otok Pag te nezaobilazna party plaža Zrće u Novalji, gdje je tri dana sa zaručnikom Charlesom Pearceom i prijateljima uživala u Fresh Island Festivalu.

Ella je za ovaj put odabrala Renault Captur, koji je zbog svoje multifunkcionalnosti te činjenice kako je namijenjen osobama željnim uzbudljivih i zabavnih iskustava idealan automobil za odlazak na festivale. Potvrdila je to i Ella te je svoja iskustva opisala na svom blogu I am Ella te na Instagramu.


Dobrog raspoloženja i dobre glazbe, sudeći po objavljenim fotografijama na društvenim mrežama, nije nedostajalo. Kako Ella živi dinamično te želi maksimalno iskusiti i iskoristiti svaki trenutak, njezina sljedeća destinacija bit će festival Croatia Music Adventures, koji počinje 28. srpnja, a održava se u Dubrovniku. Do tamo će Ella i njezina ekipa putovati u Renault Kadjaru, drugom crossoveru francuske tvrtke, idealnom za proživljavanje uzbudljivih trenutaka te uživanje u životu.