Ara Shoes

Ljetna kolekcija iz koje biste trebali imati barem jedan model

21.07.2016 u 12:33

  • +8

Ara Shoes

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ara Shoes

Bionic
Reading

• ljetna zavodljivost uz udobne i moderne modele obuće Ara Shoes • Ara torbe i ruksaci – idealni modni outfit za ljetne večeri

Ovog ljeta nose se udobnost i elegancija. Nezaobilaznu haljinu otvorenih leđa jednako ženstveno možete nositi uz cipele s visokom petom i sandale s platformom. Sedamdesete su opet in, a high street trendovi konačno omogućuju da uživate u svim blagodatima toplih ljetnih večeri. Paleta boja obuće Ara nudi puno sive, srebra i platine, kao i svijetloplave, bež i nude tonove. Prava statement boja i ovog ljeta je bijela.
Must have sandale i torbe Ara sada su još poželjnije

Vremena u kojima su natikače bile rezervirane samo za kućni ambijent, a platforme za mamu ili baku su iza nas. U ovim ljetnim mjesecima jednaku zavodljivost možete postići i udobnim, chic natikačama čija se praktičnost ne može usporediti s visokim potpeticama. One su postale klasik koji svaku topliju sezonu čini potpunom i neizbježnom - idealan spoj elegancije, kreativnosti i neopterećenosti. Sigurni smo da barem jedan model već imate u svojoj kolekciji. Vladavini sandala s platformama svjedočimo svakog dana u dnevnim street style galerijama. Možete ih kombinirati uz jednostavne lepršave haljine ili stroge poslovne ljetne kombinacije. Arini modeli izrađeni su od svih varijanti kože - od klasične teleće i janjeće do varijanti baršunaste, mekane, brušene kože. Uz to, Arina obuća izrađena je i u različitim širinama, a na vama je samo da izaberete model koji vam najviše paše i uživate u komfornosti. Obuća je označena oznakama F ili G za regularnu te H i K za komfornu širinu. Na taj način omogućuje se više komfora stopalima koja trebaju malo više prostora.


Svaka kombinacija potpuna je tek uz odgovarajući modni detalj – torbu. Kako bi se prilagodili chic poslovnom i urbanom stilu, dizajneri Are razvili su torbe pravokutnog oblika te ruksake nosive preko ramena i tako zaokružili ljetni modni outfit za shopping izlet, godišnji odmor ili večernji izlazak. Popularnost ruksaka i dalje je na zavidnoj razini, a za vrijeme ljetnih mjeseci uspješno su stali uz bok čak i platnenim cekerima i prostranim platnenim torbama - idealni su ljetni suputnik bez obzira na vašu krajnju destinaciju. Za većinu kolekcije koristili su se materijali od imitacije kože. Unutrašnjost svih modela sadrži unutarnje džepove s patentnim zatvaračem, džepić za mobitel ili smartphone, a određeni modeli torbe imaju vrlo širok otvor za lakši pristup sadržaju torbe. Tražite li jedan takav model koji će vam ove toplije dane učiniti potpunima, zainteresirati bi vas mogla ponuda Arinih modela.

Modele obuće i torbi Ara Shoes možete pronaći na 13 samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.