OUTCAST, 5. EPIZODA

Nastavlja se priča o borbi s demonskom opsjednutošću

01.07.2016 u 12:33

Bionic
Reading

Peta epizoda nove serije 'Outcast' u ponedjeljak, 4. srpnja u 23sata na kanalu Fox

Serijal od deset epizoda priča priču o mladiću Kyleu Barnesu (Patrick Fugit) koji se bori s demonskom opsjednutošću cijeli svoj život. Nakon što mu opsjednutost uništi brak, Kyle bježi iz gradića Romea kako bi spasio svoju obitelj od zla. Potpuno shrvan i ostavljen od svih, pomoć pronalazi kod velečasnog Andersona (Philip Glenister), čovjeka koji se i sam bori s ovisnošću o kocki i alkoholu. Nakon što njih dvojica uspiju spasiti dječaka Joshuu (Gabriel Bateman) od demona, shvatit će da je dječak samo jedan od slučajeva opsjednutosti koji će zadesiti gradić Rome.


U dosadašnjim epizodama vidjeli smo da su Anderson i Kyle sve bliže izvoru opsjednutosti, ali nevinih žrtava je sve više...
Serija 'Outcast' koja je u kratkom roku osvojila gledatelje ne samo u SAD-u, već i u cijelom svijetu, premijerno je prikazana 6. lipnja na FOX kanalu, te od tada ruši sve rekorde gledanosti. Ova dugoiščekivana serija nastala je suradnjom poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca 'Živih mrtvaca' i produkcije FOX International Studios uz ostala velika imena poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta ('Živi mrtvaci'), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle koji su izvršni producenti serije.
FOX Network Group u povodu premijere serije 'Outcast', osmislio jedinstven projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U Zagrebu se u Studentskom centru oslikavala početna scena iz serije, a autor murala je poznati grafiter i street artist Slaven Kosanović Lunar.


Peta epizoda će biti prikazana u ponedjeljak, 4. srpnja u 23 sata na kanalu Fox i saznat ćemo neke nove detalje o Kyleu i njegovoj ženi Alison kroz nekoliko flashbackova. Fokus će epizode biti i na događanjima vezanim na kćer Kylea i Alison, za koju već polako postaje jasno da ima jednu od najvažnijih uloga u cijeloj priči vezano za opsjednutost demonima protiv koje se bore.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao HollyHolter.