Zdravo i ukusno

Panasonicov polagani sokovnik čuva najbolje sastojke voća

30.06.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Zdravo i ukusno: Panasonicov polagani sokovnik čuva najbolje sastojke voća. Panasonicov sokovnik MJ-L500 polaganim okretanjem cijedi voće, ne uništavajući hranjive tvari, a može prirediti sokove i iz smrznutog voća – što ga čini savršenim za osvježavajuće i zdrave ljetne napitke te smrznute deserte

Novi Panasonicov spori sokovnik MJ-L500 pravi je užitak koristiti – kompaktan, tih i jednostavan za rukovanje i čišćenje. Nagradite sebe i svoju obitelj zdravim sokovima i smrznutim desertima uz ovaj inovativni uređaj.

Vijak ugrađen u ovaj sokovnik okreće se polako, brzinom od 45 okretaja u minuti i tako cijedi sastojke, umjesto da ih reže pa se hranjive tvari ne uništavaju toplinom nastalom trenjem. To je vrlo učinkovit način čuvanja hranjivih tvari i u finalnom napitku. Za razliku od sokova pripravljenih sokovnicima velike brzine, sokovi pripremljeni ovim uređajem ostaju konzistentni i ne razdvajaju se na vodu i voćni dio. Prirodni okus je tako i nakon nekog vremena očuvan, a sok ostaje hranjiv i zadržava svoj atraktivan, prirodan izgled.

Panasonic donosi ovaj model u dvjema novim bojama - crvenoj i tamnozlatnoj boji koje će privlačiti poglede gostiju u vašoj kuhinji. Dizajnirano s namjerom da se uklopi u bilo koji dekor, minimalističko kućište koje se lako čisti, također, predstavlja pravi dodatak zdravom stilu života. Svi dodaci mogu se sigurno prati i u stroju za pranje posuđa. Dok radi, uređaj je vrlo tih pa ćete izuzetne napitke i deserte moći pripremiti i bez uznemiravanja gostiju ili ukućana.

S ledenim nastavkom ovog modela koji se koristi u pripremi hrane i pića, poput sladoleda, gelata i zaleđenih koktela, do izražaja može doći i vaša kreativnost. Kakav god bio vaš životni stil, odsad možete jednostavno pripremiti hranjivo bogate sokove i hranu uz pomoć ovog sofisticiranog uređaja te tako učiniti cijeđenje voća i povrća dijelom vaše svakodnevne rutine.

Na svojim stranicama panasonic.com/hr Panasonic je pripremio i bogatu kolekciju recepata – zavirite u nju i odmah iskoristite svoj novi sokovnik na kreativan način!