NEMOJTE PROPUSTITI

Posljednje dvije epizode serije 'Rosewood' na kanalu Fox Crime

28.06.2016 u 16:06

Bionic
Reading

8. srpnja u 22 i 23 sata

Kriminalistička serija 'Rosewood' koja je započela s prikazivanjem u ožujku, vrlo brzo je postala omiljena među ljubiteljima krimi žanra. Iznimno komplicirani slučajevi koje policijska uprava grada Miamija ne uspijeva riješiti – postali su najveći izazov za privatnog patologa dr. Beaumonta Rosewooda, Jr. (Morris Chestnut, Sestra Jackie) koji s detektivkom Annalisom Villa (Jaina Lee Ortiz, Preljub) kreće otkrivati tragove koji su svima promaknuli.


U Rosewoodovoj ordinaciji radi i sestra kraljica toksikologije Pippy (Gabrielle Dennis, The Game) i specijalistica za DNK Tara Milly Izikoffpoznata i kao TMI (Anna Konkle, Muškarac traži ženu, Betas) koja je Pippyna zaručnica. U prvoj epizodi Rosewood se suočava sa ubojstvom mlade žene koja je bila studentica njegove majke Donne (Lorraine Toussaint, Orange Is the New Black), jake žene kojoj je obitelj na prvom mjestu. Ovom specijalnom timu, pridružuje se i odličan zapovjednik policijske uprave Miamija Ira Hornstock (Domenick Lombardozzi, Žica), koji je poznat je po donošenju vrlo loših odluka koje utječu na njegov privatan život. Odnos između dvojice briljantnih policijskih umova je napet, ali spremni su oboje ostaviti nesuglasice sa strane s ciljem rješavanja zamršenih ubojstava. Dr. Rosewood je po svemu neobičan patolog s obzirom na to da je i sam suočen s teškim posljedicama raznih bolesti, te njegova upornost i volja za životom postaju njegovo glavno oružje u rješavanju svakog slučaja.

Za završetak sezone, gledatelji mogu pogledati posljednje dvije epizode 8. srpnja u 22 i 23 sata.


U glavnim ulogama: Morris Chestnut kao dr. Beaumont Rosewood, Jr., Jaina Lee Ortiz kao det. Annalise Villa, Gabrielle Dennis kao Pippy Rosewood, Anna Konkle kao Tara Milly Izikoff, Domenick Lombardozzi kao zapovjednik Ira Hornstock, Lorraine Toussaint kao Donna Rosewood