Meblo Trade

Iskoristite popuste na kuhinje i osigurajte besplatnu napu

31.05.2016 u 09:59

Meblo Trade

Izvor: Promo fotografije / Autor: Meblo

Bionic
Reading

KUHINJE UZ 20 DO 40% POPUSTA + GRATIS NAPA! OTPLATA DO 24 RATE! SAMO DO 15. LIPNJA

Kuhinja je osim prostora u kojem se pripravlja hrana mjesto obiteljskog i prijateljskog druženja. Upravo zbog toga pri opremanju kuhinje treba povezati dobro oblikovanje i funkcionalnost s ugodnim ozračjem i atraktivnim dizajnom interijera. Pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kvalitetno organizirane kuhinje. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.

Za planiranje kuhinja u Meblo Tradeu se koriste kompjutorski programi 3D vizualizacije, pri čemu se može simulirati odabrane modele kuhinja u zadanom prostoru, uspoređivati funkcionalna i estetska rješenja, varirati modele i naposljetku odabrati optimalno rješenje po želji ukućana. Stručno osoblje u Meblo Trade salonima uvijek će vam rado udijeliti savjet te prema vašim napucima složiti 'kuhinju iz snova'. Uz kvalitetna prostorna rješenja, atraktivne modele kuhinja, stručne savjete, organiziranu dostavu i montažu, Meblo Trade pruža kompletnu uslugu svojim klijentima.

U ponudi su atraktivni programi modernih i stilskih kuhinja koje će funkcijski biti besprijekorno prilagođene prostoru, a dizajn elemenata, boje vratnica i radnih ploha najčešće su rezultat afiniteta korisnika, bilo da su skloniji ravnim linijama modernog dizajna, bilo da žele opuštenu atmosferu bakine kuhinje.

Iskoristite odličnu priliku i uz kuhinju opremite i svoju blagovaonicu. U svim Meblo Trade salonima očekuje vas 20 posto popusta na sav Miotto i Calligaris program. Bilo da ste se odlučili na novu modernu, bilo klasičnu kuhinju ili želite osvježiti već postojeću, stolovi i stolice Miotto i Calligaris savršeno će se uklopiti u svaki interijer i dati mu poseban karakter. Moderne linije, odlična kvaliteta, udobnost i suvremeni dizajn samo su neki od razloga da se odlučite upravo za Miotto i Calligaris programe blagovaonica i dnevnih soba koji vas očekuju u svim Meblo Trade salonima s 20 posto popusta.

U periodu od 23. svibnja do 15. lipnja u tijeku je promotivni popust od 20 do 40 posto na sve modele kuhinja te posebna pogodnost - uz kupnju aparata za kuhinju darujemo GRATIS NAPU. Kupnju možete obaviti uz otplatu na 24 rate.
Više na www.meblo.hr