ČAROBNI MIKE XXL BLITZ CINESTAR

Najluđi party samo za žene

30.06.2015 u 10:57

Bionic
Reading

Leptir kravata na isklesanom golom torzu prezgodnog frajera? Dođite u četvrtak u CineStar Zagreb (Branimir centar) na CineLady projekciju - i skinite mu tu leptirku! Show za pamćenje nakon kojega ćete otići s osmjehom na licu!

Drage djevojke, žene, dame – u četvrtak ostavite svoje dečke i muževe do-ma! Imate savršen razlog za to jer vam CineStar na CineLady projekciji u Zagrebu donosi nešto potpuno novo, neočekivano, i opasno vruće! Priuštite si večer samo za cure nakon koje ćete kući otići s osmjehom na licu. Onim zločestim…

U četvrtak, 2. srpnja u 20:30h, u CineStaru zagrebačkog Branimir centra počinje najluđa zabava za sve pripadnice ljepšega spola!
Pridružite nam se na CineLady projekciji filma Čarobni Mike XXL i prepustite se glazbeno-scenskom showu za pamćenje!
Spektakularni muški plesači dolaze kako bi svojim savršenim tijelima i senzualnim pokretima zapalili atmosferu i dokazali da najluđe zabave nisu rezervirane samo za ljetne provode na obali!

Dame, zaslužile ste da muškarci „plešu“ oko vas, a u četvrtak ćemo omogućiti da uistinu i bude tako! Donosimo vam više od striptiza - vrhunski show uz DJ-a, light show, i seksi koreografije prezgodnih frajera!
Garantiramo vruću atmosferu, vruće iskustvo… a za nuspojave ne odgovaramo :)

Broj mjesta je ograničen, zato požurite s kupnjom ulaznice za CineLady projekciju filma Čarobni Mike XXL! I ovoga ćete puta biti tretirane kao zvijezde: svaka dama na poklon dobiva Nivea proizvode, časopis Graziu ili Ljepota&zdravlje, osvježavajuća pića, a uz fenomenalni film o muškim striperima darujemo vam i – muške stripere!

Jeste li spremne za XXL zabavu?