DM

Dobre cijene u svako vrijeme u dm-u

29.05.2015 u 17:07

Bionic
Reading

Dosta vam je lova na popuste? Guranja kroz gomilu u dućanu u potrazi za posljednjim preostalim proizvodom na sniženju? Dvoumljenja „želim li ovo kupiti samo zbog toga što je na sniženju ili mi zbilja treba...“? Želite li kupovati povoljnije, ali uz manje stresa i više mogućnosti za dugoročno planiranje kućnog budžeta?

Ako je vaš odgovor na gore postavljena pitanja „Da!“, svakako će vas zanimati novo ruho dm-ova koncepta Trajno dobre cijene – pod nazivom Dobre cijene u svako vrijeme. Od prvog svibnja u svom dm-u možete pronaći više od 1.000 proizvoda čije su cijene prilagođene svakom džepu, a za koje dm jamči da će takvima ostati najmanje 4 mjeseca. Savršeno za kupovinu bez stresa i za organiziranje dugoročnog kućnog budžeta, zar ne?

U sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme pronaći ćete širok izbor proizvoda – sve što vam je potrebno za obitelj i kućanstvo te za zdraviji i kvalitetniji život. Svi proizvodi označeni su na policama, ali i u dm katalozima, kako bi planiranje kupovine bilo što jednostavnije.

Članovi Svijeta prednosti uz pogodnost Dobre cijene u svako vrijeme, koja vrijedi za sve kupce dm-a, mogu iskoristiti i brojne i raznolike dodatne pogodnosti koje im pruža njihova active beauty kartica - bilo da mijenjaju bodove na terminalu ili da te pogodnosti ostvaruju samo uz predočenje kartice na blagajni.

Vidimo se u dm-u!