ŠPIJUNKA

Tjedan špijuna u Cinestaru uz Špijunku

28.05.2015 u 10:40

Bionic
Reading

Samo u CineStaru pogledajte zabavnu komediju ŠPIJUNKA i osvojite fenomenalne nagrade koje će vas učiniti ŠPIJUNIMA

 U razdoblju od 28. svibnja do 3. lipnja u bilo kojem CineStar kinu kupite ulaznicu za film ŠPIJUNKA i na blagajni kina preuzmite kupon za mjesečnu članarinu za Krav maga trening — nagradu koju osvaja baš svaki gledatelj filma! Kupon možete iskoristiti u bilo kojem Krav maga centru na lokacijama Zagreb, Dubrovnik, Karlovac, Osijek, Rijeka, Samobor, Sesvete, Split, Trogir, Velika Gorica, Zadar i Zaprešić.

Zašto baš Krav maga? Zato jer je to praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada te na jedinstven i jednostavan način učenja obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, a upotrebljavaju je vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta.

Osim toga, uz svaku kupljenu ulaznicu za film ŠPIJUNKA imate priliku osvojiti i jedan od 20 fenomenalnih Roomescape paketa! Roomescape je nova nevjerojatna logička igra, napravljena za male grupe od 2 do 5 ljudi. Zatvoreni u sobi i imate 60 minuta da riješite misteriju upotrebom logike i timskog rada. Za ovih sat vremena osjetit ćete uzbuđenje kakvo nikada niste doživjeli, a vaš će tim morati surađivati u svakom koraku kako biste uspjeli riješiti krajnji zadatak u sobi.

Kako do nagrade? U Tjednu špijuna fotkaj ulaznice za film ŠPIJUNKA, napiši kratku kritiku o filmu, sve to objavi na Facebook stranici CineStar Multiplexi i možda baš ti postaneš najsretniji dobitnik! Dijelimo 10 paketa za Zagreb i 10 paketa za Split!

Film ŠPIJUNKA nova je akcijska komedija u kojoj glavnu ulogu ima Melissa McCarthy koja glumi Susan, skromnu CIA uredsku analitičarku, junaka iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Ova urenebesna komedija u kina stiže 4. lipnja!

BLITZ