DR. STRIBOR

Tonik Germanij&Neroli - idealan proizvod za nju i njega

11.05.2015 u 10:26

Bionic
Reading

Tonici su zaboravljeno zlato kozmetike. Police su prepune krema, ali ne i tonika, stoga smo u Dr. Stribor kozmetici pokušali ispraviti ovakvu nepravdu te proizveli tri različita tonika: Zlato&Ruža, Cink&Neroli te Germanij&Neroli

Osnovni sastojci su oligoelementi i toliko rijetke esencijalne vode. Tonici su najsvestranija kozmetika te mogu biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, nježni način čišćenja, vodena podloga kremama ili uljnim i hijaluronskim serumima. Svaki put kada ih nanosite sjetite se da sadrže najvišu vrijednost mineralnih i biljnih sastojaka našeg planeta i s njima Vam dajemo apsolutni dašak luksuza u svakodnevnoj njezi. Svi tonici iz ove linije konzervirani su isključivo srebrom kako bi bili u skladu s drugim oligoelementima koje sadrže.

Tonik Germanij&Neroli izvor je vlažnosti i mekoće kože. Neroli je kralj eteričnih ulja, kako cijenom tako i parfemskom finoćom mirisa. Ta je finoća i blagost djelovanja naglašena modernom tehnologijom esencijalne vode. Dr. Stribor kozmetika prva na tržište uvodi oligoelement germanija da pomogne koži izloženoj vanjskom i unutrašnjem stresu.

Tonik Germanij&Neroli odlicno ce regulirati problematičnu kombinaciju masne, a ujedno i suhe kože, koja je uz sve to dodatno osjetljiva da bi prihvatila agresivne preparate za regulaciju masnoće kože. Još jedna prednost ovog tonika jest u tome što je odlična alternativa za klasičnu mušku aftershave njegu.