NIKOLINA PIŠEK

'Moj Vidoje mijenja pelene kao veliki'

25.05.2015 u 07:01

Bionic
Reading

Iako je već neko vrijeme angažirana na srpskoj televiziji B92 gdje svake večeri vodu emisiju 'Bulevar', Nikolina Pišek s radošću se odazvala pozivu da postane dio regionalnog 'X Factora'. Nedjeljom tako opuštenim razgovorom iza pozornice kandidatima suzbija tremu, a priznaje nam da joj najteže od svega pada odvajanje od šestomjesečne kćerkice Une Sofije

Znate li pjevati? Biste li se usudili prijavili u neki glazbeni show?
Uf, jezivo pjevam i zapravo sam pravi antitalent za pjevanje, tako da se sigurno ne bih dobro plasirala. Voljela bih da se u nekom drugom životu rodim s lijepim glasom. S druge strane, mogu kazati da odlično plešem.

Koja vas pjesma može najbolje opustiti?
Volim sve – house, techno… Iako živim u Beogradu, ne krećem se u društvu koje sluša narodnjake, pa na takva mjesta i ne zalazim toliko često. Čak mislim da se više puštaju u Hrvatskoj nego ovdje.

Je li vam teško uskladiti posao i majčinstvo?

Jest. Tehnički je to jako teško posložiti i imam veliku grižnju savjesti što odlazim iz kuće na tih nekoliko sati. Više nema pića nakon posla, već odmah jurim kući. No sretna sam jer znam da je Una dobro zbrinuta.


Nikolina sa starijom kćeri Hanom

Tko je čuva?
Dadilja, a u posljednje vrijeme često uskače i Vidoje. Iako me svakih petnaest minuta zove i pita što sad mora napraviti. Moram ga pohvaliti jer pelene mijenja kao veliki.

Kad vam je bilo lakše – za vrijeme prve trudnoće ili sad?

Sad mi je puno lakše jer sam prvi put, s Hanom, bila sama. Ujedno sam studirala i radila, a nju bi mi čuvale bake kad bi mogle. Teško je to razdoblje bilo. Živjela sam sama i ne znam bih li danas imala hrabrost, snagu i volju kakve sam tad imala.

Kada planirate krstiti malenu?
Nismo još ništa dogovorili. Ne žurimo se.

U rujnu će biti dvije godine da ste se udali. Po čemu najviše pamtite vjenčanje u Monte Carlu?

Rado ga se sjetim. Vidoje i ja smo baš pričali kako bi opet mogli nešto slično napraviti. Bila su to uistinu tri najljepša dana u mom životu. Kao jedan lijep maturalac. Pamtim ga po predivnim lokacijama.


Nikolina i Vidoje na vjenčanju

Pogađaju li vas natpisi o novcu koji ste uložili u vjenčanje?
Na novinarima je da pišu. Koliko je naša svadba stajala, nije važno. Mi smo željeli da to tako bude i uživali smo u svakom trenutku.

Biste li voljeli imati još djece?
Sasvim sam zadovoljna sada. Osjećam da je to to. Nisam imala presing ni sa sadašnjim djetetom.

Jeste li ikad razmišljali o posvojenju? Biste li voljeli to napraviti?

Posvojiti dijete je jako lijepo i humano. U potpunosti to podržavam i zalažem se za to. Čak mislim da se partneri u nekom gej braku bolje brinu za djecu od pojedinih hetero roditelja.