POBJEDNIK SHOWA '3, 2, 1 - KUHAJ'

'Još uvijek mi sve djeluje nestvarno'

07.05.2015 u 09:30

Bionic
Reading

U nedavnom finalu druge sezone kulinarskog showa '3, 2, 1 kuhaj' pobjedu je odnio Zagrepčanin Tomislav Pavlović, čime je svoj bankovni račun podebljao za sto tisuća kuna. Kakvi su mu planovi nakon showa, Tomislav nam je otkrio u kratkom razgovoru

Jesu li se slegli dojmovi nakon osvajanja titule najboljeg amaterskog kuhara u Hrvatskoj? Kako sad, s malim vremenskim odmakom, gledate na svoje sudjelovanje u showu '3, 2, 1 - kuhaj'?
Još uvijek mi sve djeluje pomalo nestvarno. Nakon showa sam nastavio živjeti isto kao i prije. Drago mi je da se trud isplatio jer sam dao sve od sebe. Nisam razmišljao o pobjedi niti vjerovao u nju. Bilo mi je najvažnije da budem svoj i mislim da me naposljetku taj pozitivan stav doveo do uspjeha.

U više ste navrata spomenuli da biste sa suprugom htjeli otvoriti neki manji restoran - ima li ikakvih novosti po tom pitanju? Kakvi su vam planovi za budućnost?

To nam je želja, no nećemo ništa forsirati. Prvo bih želio pronaći neki posao, pa ćemo onda vidjeti… Idemo polako, ali sigurno.

Nedavno ste viđeni u Tkalčićevoj ulici u društvu s Anjom, s kojom ste se natjecali u finalu. Znači li to da ste ostali u dobrim odnosima i nakon showa? Nazire li se možda nekakva kulinarska suradnja s njom ili nekim od drugih natjecatelja u showu?

Ostali smo svi u dobrim odnosima i postali jako dobri prijatelji. Siguran sam da ćemo se nastaviti družiti.

Kako ćete potrošiti osvojeni novac?
Ne planiram ga trošiti. Plan mi je da prvo vratim neke dugove i platim kredite.