INTERVJU ZA TPORTAL

Mario Valentić otkrio što očekuje od nove ljubavi

18.12.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Nekad smo Marija Valentića (34) svakodnevno gledali na malim ekranima, no danas se rijetko pojavljuje u medijima. Kako nam je rekao, više se posvetio obiteljskom životu i sinu Niki (5) iz braka s televizijskom voditeljicom Mirnom Maras (35). Osim toga, redovito drži privatne satove treninga, što mu kao profesoru kineziologije čini pravo zadovoljstvo

Mnogi vas još pamte kao Bornu Novaka iz Zabranjene ljubavi. Nedostaje li vam gluma?
Moram priznati da mi nedostaje, i to jako. U posljednje sam se vrijeme svjesno povukao iz javnosti i ne obilazim toliko javna događanja jer sam se prije svega posvetio struci. Radim kao osobni trener i predajem na jednom fitnes-učilištu. Taj mirniji tempo odgovora mi u ovom trenutku. Ne želim se pojavljivati negdje zato jer moram. Svakako bih se htio vratiti na male ekrane ulogom u nekom projektu i vjerujem da će se to u budućnosti i ostvariti.

Da možete ponoviti, biste li se opet prijavili na izbor za Mistera Hrvatske?
U ovim godinama sigurno ne bih. Ali da sam opet u dvadesetima – zašto ne?

Mnoge se manekenke često znaju susresti s nemoralnim ponudama. Jeste li ih i vi dobivali kao mister?
Nisam nikad. Zahvaljujući toj tituli zakoračio sam u svijet šoubiza jer su nakon nje uslijedile uloge u prvim hrvatskim sapunicama 'Villa Maria' i već spomenutoj 'Zabranjenoj ljubavi'.


Pratite li show 'Tvoje lice zvuči poznato' i tko vam je favorit?

Vjerujete li mi da je to jedino što gledam na televiziji? Čak ni novine više ne čitam. Super mi je show, zabavan je i zanimljiv. Mislim da Mario Petreković definitivno zaslužuje pobjedu jer je tijekom svih emisija bio u samom epicentru zabave. A osim toga, izvrsno pjeva. Baš ću ga pitati idući put kad ga vidim gdje je naučio tako dobro pjevati.

Biste li se vi voljeli okušati u tom showu?

Naravno. Moj je jedini minus to što ne znam dobro pjevati pa bih morao malo proraditi na vokalu i uzeti nekoliko sati pjevanja. Nužan je tu vokal, iako zapravo i maska učini svoje.

U koga biste se voljeli transformirati?
U Rozgu. Dobro skidam njezine pokrete i na privatnim zabavama često je emitiram. Naravno, pjesma bi bila 'Bižuterija'. Volio bih se prerušiti i u Johnyja Logana, New Kids on the Block i Georgea Michaela.

Pobornik ste zdravog života. Učite li i sina Niku zdravim navikama?
Da, iako ga ne forsiram toliko. Učim ga da jede sve. No isto tako ne dam mu pet čokoladica dnevno. Jedna može – ali pet ne! Često mu znam napraviti palačinke bez glutena. Njih obožava, a voli i zelenu juhu. Inače, odmalena ga vodim po planinama i moru, a često i bicikliramo.

Kako ste proveli njegov nedavni imendan? Što mu je donio Sveti Nikola?
Znate da mi je rekao da bi volio da dobije blitvu! Ipak, nije mu donio nju nego slatkiše i mirise za automobile. Oni su mu u posljednje vrijeme baš fora.

Koliko često se viđate?

Svaki dan. Jedva čekam da dođe lijepo vrijeme pa da možemo ići na Bled ili kod mojih u Petrinju.

Što je naslijedio od vas?
Teško mi je to kazati jer je još mali. Ali vidim da voli prirodu kao i ja. Osim toga, drag mu je ples. U zadnje vrijeme najdraža mu je pjesma 'When the going gets tough' Billyja Oceana. Dok je bio manji, obožavao je 'Zoru bilu' klape Intrade.

Je li više privrženiji vama ili Mirni?
I jednom i drugom.

U kakvom ste odnosu s bivšom suprugom?
Korektnom.

Vaša je priča počela tako što ste se obasuli komplimentima u jednom tjedniku. Na koji biste način voljeli da vam se dogodi nova ljubav?

Volio bih da to bude na normalan i prirodan način.

Gdje ćete za Novu godinu?
S Nikom idem u Petrinju jer Mirna radi. Drago mi je da će biti kod bake i djeda, a i odlazak ondje vraća me u djetinjstvo. Inače, kako postajem stariji, to me sve manje zanimaju neki veliki tulumi. Više sam za ovu mirniju varijantu.