12. kolovoza

The Dillinger Escape Plan dogovorio novi datum i mjesto zagrebačkog koncerta

23.02.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Nakon teške prometne nesreće u kojoj su pukom srećom izbjegli ozbiljnije posljedice, ali bili primorani otkazati ostatak europske turneje američke math-core legende The Dillinger Escape Plan u rekordnom su roku dogovorili nove datume koncerata na Starom kontinentu

Zagreb se ponovo našao na popisu gradova koje će Dillingeri posjetiti i to 12. kolovoza kada dolaze u klub Močvara.

Velika želja da se čim prije vrate i na dostojan način oproste od fanova na svojoj posljednjoj turneji rezultirala je ekspresnom potvrdom nove serije nastupa. U Europu se bend vraća u kolovozu, na nešto manje koncerata nego što je originalno zamišljeno, ali izričito su htjeli doći u Hrvatsku.

Kao što je poznato, The Dillinger Escape Plan objavili su posljednji studijski album, ‘Dissociation’, čija će prateća turneja biti finalna, nakon čega se razilaze.

Kupci ulaznica za otkazani koncert, kojima novi datum i mjesto ne odgovaraju, svoje ulaznice mogu vratiti i dobiti povrat novca zaključno s utorkom, 28. veljače.

Stare ulaznice vrijedit će, naravno, za koncert u Močvari, a u prodaji će se od danas naći i nove po cijeni od 120 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 140 kn.

The Dillinger Escape Plan - Virgin Mega Store 01/20/2005 Izvor: Društvene mreže / Autor: Roy Oh

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr