OGROMAN INTERES

Najpovoljnije ulaznice za Sea Star Festival najkasnije do utorka!

23.02.2017 u 15:18

Bionic
Reading

Zbog ogromnog interesa u prodaji je ostala mala količina ulaznica za Sea Star Festival po poklon cijeni od 229 kn, što je čak 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu

Ove festivalske ulaznice u ponudi će se naći do isteka zaliha ili najkasnije do utorka, 28. veljače. Ulaznice se mogu kupiti on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa, a, uz festivalske, dostupne su i VIP Gold karte po cijeni od 749 kn.

Exit Ljeto ljubavi od ove godine počinjat će upravo u Hrvatskoj, a pokrenut će ga The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum DJ set, Modestep (Live), Elemental, Brkovi, Jonathan, Bad Copy, Kiša metaka, Sassja, i brojni drugi s line upa koji će u konačnici sadržavati oko 70 izvođača raspoređenih na 6 festivalskih pozornica. Prvo izdanje Sea Star Festivala raširit će se na ukupno četiri dana. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja. Festival će punom snagom živjeti petak 26. i subotu 27. svibnja, oba dana već od podneva pa sve do ranih jutarnjih sati. U nedjelju, 28. priprema se after program za one najizdržljivije.

Sea Star Festival smješten je umaškom kompleksu Stella Maris. Sve pozornice nalaze se u neposrednoj blizi mora, a udobni i sjajno opremljeni smještajni kapaciteti na svega 100 metara ili najviše desetak minuta šetnje lungomare od festivalskog prostora. Kamp, apartmani, vile i hoteli u kvalitetnim su razredima od 3 do 5 zvjezdica, a najpovoljniji smještaj može se naći za već od 9,99 Eur na www.exittrip.org. Uz centar Umaga udaljen samo desetak minuta pješke Sea Star se bez sumnje nalazi na najidealnijem mjestu u odnosu na sve poznate festivale u regiji.