USUSRET EUROSONGU

Evo što Britanci pišu o Jacquesu Houdeku

22.02.2017 u 18:48

Bionic
Reading

Britanski The Sun prokomentirao je hrvatskog kandidata na ovogodišnjem Eurosongu naglasivši kako je riječ o članu žirija glazbenog showa 'The Voice', koji se prije šest godina natjecao u britanskom talent showu V Factor i ostavio dobar dojam.

Ima li Jacques Houdek X faktor i može li svojim glasom osvojiti Europu?, pitanje je koje se provlači kroz članak u britanskom The Sunu o hrvatskom natjecatelju na ovogodišnjem Eurosongu Jacquesu Houdeku. Britanci su se, uz Houdekovu kratku biografiju, prisjetili kako je zagrebački pjevač prije šest godina nastupio u britanskom talent showu  X Factor, gdje je bio itekako zapažen, no zbog vize i radne dozvole nije mogao ići dalje.

Najzanimljiviji detalj uz to im je i Jacquesovo članstvo u žiriju hrvatskog 'The Voicea' gdje je kao mentor Ninu Kraljić odveo do pobjede. Britanci naglašavaju kako, za razliku od ostalih zemalja, Hrvatska ove godine nije imala javno natjecanje za pjemsu Eurovizije, već je pjesmu birao HRT. Na natjecanju u svibnju Houdek će otpjevati pjemsu My Friend, o kojoj se tzasad malo zna, i još uvijek nije objavljena.

'Jako sam sretan i zahvaljujem HRT-u na ukazanom povjerenju. Zastupati Hrvatsku na Euroviziji je velika čast i zahvalan sam na ukazanoj prilici', rekao je Jacques Houdek.