'VOLI ME JOŠ OVU NOĆ'

Novi singl i videospot Borisa Štoka

20.02.2017 u 13:08

Bionic
Reading

Fantastična obrada klasika Denis & Denis ‘Voli me još ovu noć’ novi je singl Borisa Stoka čiji videospot je jučer imao premijeru

Nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi ‘Ove misli’, Boris Štok odlučio je obraditi veliki hit grupe Denis & Denis ‘Voli me još ovu noć’. Njegov odabir nije slučajan jer su upravo ta legendaran riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi. U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan. ‘Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku’ – tim riječima je Boris Štok opisao rad na singlu čiji spot je prošli tjedan sniman u Zagrebu.

Režiser spota je Filip Filković Philatz, jedan od naših najtalentiranijih video autora, a premijera se očekuje kroz par tjedana.

Boris Štok - Voli me još ovu noć Izvor: Društvene mreže / Autor: Boris Stok

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku karijeru, a prethodni singl ‘Ove misli’ kao i nadolazeći ‘Voli me još ovu noć’ ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.