'LAKU NOĆ'

Tony donosi novi zvuk, premijera videa na tportalu

22.01.2017 u 21:54

Bionic
Reading

Novim singlom pod naslovom 'Laku noć', jedinstveni Tony predstavlja nam ne samo novu skladbu, već potpuno novi i drugačiji zvuk, slobodno možemo reći novog Tonyja Cetinskog. Videospot za novu pjesmu, u kojemu se pojavljuje i Tonyjeva supruga Dubravka Cetinski, ekskluzivno pogledajte na tportalu

Čovjek čiju iznimnu vokalnu kvalitetu izuzetno cijene na svjetskoj razini, jedan od najnagrađivanijih glazbenika i pjevač koji stoji iza najveće regionalne koncertne turneje u prošloj godini, ispisuje novu glazbenu stranicu povijesti.

Novom skladbom Tony ujedno promovira i novi projekt na kojem radi, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama bližih rocku ili pravom pop-rock zvuku.

Upravo u taj novi koncept, kazao nam je Tony, odlično se uklopila iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović koja potpisuje pjesmu 'Laku noć' u dijelu skladbe i teksta.

Toni Cetinski - Laku Noć Autor: Youtube

'Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama 'Zar malo to je', 'Krik', 'Mjesečar' kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo', rekao je tportalu Tony.

Nova pjesma nastala je u zmajevu gnijezdu studija Hit Records, a Tony je za ovaj novi projekt pomladio i prateći bend. Osvježavanje benda bio je pun pogodak, jer su nove mlade snage donijele i odlične nove ideje.

'Svi koji radimo na ovom projektu jako smo sretni i ponosni na naše novo malo dijete. Predajemo vam ga s povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje', zaključio je Tony.

Videospot za pjesmu 'Laku noć', koju vam ekskluzivno donosi tportal, sniman je pod redateljskom palicom Darija Lepoglavca, a priču oko spota zajednički su osmislili on i Tony.

Novom skladbom još jednom na sebi svojstven način zahvaljuje svojoj divnoj publici koja godinama prati njegov glazbeni put te koja mu pruža motiv i dodatan vjetar u leđa za nove glazbene poduhvate.