U ZAGREBU

Opća opasnost slavi osvajanje zlatne ploče u Boogaloou

20.01.2017 u 21:53

Bionic
Reading

Slavonski rokeri Opća opasnost obilježit će i proslaviti koncertom u klubu Boogaloo u subotu, 4. veljače osvajanje zlatne ploče za svoj zadnji studijski album 'Roker to sam ja'

U današnje vrijeme osvojiti zlatnu ploču kao priznanje za prodaju svojih nosača zvuka san je mnogih glazbenika u Hrvatskoj jer se to ne događa često. Opća opasnost koja svojom glazbom, stilom, pojavnošću, izjavama i svim drugim kosi svim pravilima današnjeg šoubiznisa i popularnosti prodali su album u zlatnoj nakladi što je dokaz da ih njihova vjerna publika voli i prati, te je kruna njihovog dugogodišnjeg rada i truda.

Album za koji su nagrađeni posljednji je u nizu od deset albuma koje je Opća opasnost objavila od početka svojeg djelovanja 1992., a bezbroj hitova i presjek karijere čut će se i na slavljeničkom koncertu u Boogaloou u subotu, 4. veljače publiku očekuju njihove uspješnice 'Jednom kad noć', 'Treba mi nešto jače od sna', 'Uzalud sunce sja', 'Za svaku tvoju suzu' i mnoge druge.

Proslavi će se pridružiti i stari prijatelji Opće opasnosti zagrebačka grupa Hard Time koja je nedavno izdala novi album 'Rock'n'roll'.