CROATIA WINTER MUSIC FESTIVAL

Novogodišnji Ultra party zapalio zagrebačku Arenu

01.01.2017 u 14:41

  • +2

Ultra party s 10.000 posjetitelja 'zapalio' Arenu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Julien Duval

Bionic
Reading

Spektakularnim novogodišnjim Zagreb 360° New Year's Eve partyjem i nastupom svjetskih DJ zvijezda Armina van Buurena, Sandera van Doorna, MOTija i drugih, otvoren je Croatia Winter Music Festival koji se u Areni Zagreb održava do 6. siječnja. Publika je uživala u nastupu legendarnog Armina na jednom od pet najprestižnijih svjetskih novogodišnjih dočeka prema uglednom DJ Magu

Vrhunsku produkciju posebno je naglasila impresivna pozornica od čak 300 m2 te svjetlosni i zvučni efekti. Novu godinu su u Zagrebu dočekali i vlasnici najvećeg svjetskog noćnog kluba u Dubaiju, koji su večer prije doputovali s Arminom van Buurenom. Elektronska plesna glazba uživa ogromnu popularnost širom svijeta, a posljednjih nekoliko godina scena doživljava nevjerojatan uspon, što najbolje ilustrira iznos 268 milijuna dolara, koji je, prema Forbesu, tijekom prošle godine zaradilo 10 najbolje plaćenih DJ-a.

Posebnim setom pripremljenim samo za najluđu noć u Areni, Armin je ponovno pokazao zašto je već godinama na listi najboljih svjetskih DJ-a te oduševio mnogobrojne fanove koji su u Zagreb pristigli iz cijeloga svijeta. Tisuće obožavatelja uživalo je u svakom trenutku Arminova seta, a jedan od vodećih svjetskih DJ-a još jednom je pokazao koliko voli nastupati u Hrvatskoj. Vizuali na video wallu tijekom nastupa sadržavali su niz hrvatskih motiva, a od publike se nakon trosatnog seta oprostio zaogrnut hrvatskom zastavom.

'Obožavam nastupati u Hrvatskoj jer hrvatska publika ima neku posebnu energiju i između nas se stvorila posebna veza', rekao je Armin van Buuren. Uz Armina, na veličanstvenoj pozornici u Areni nastupili su još i Sander Van Doorn, Julian Jordan, MOTi, David Gravell i Juicy M, koji su vrhunskim nastupima ispunjenima pozitivnom energijom rasplesali Arenu do jutra i na najbolji način najavili novu godinu pred nama.

Croatia Winter Music Festival nastavlja se s reprizom najvećeg novogodišnjeg zagrebačkog dočeka, Replay Zagreb 360 NYE uz program Flower Power koji će u Arenu Zagreb donijeti hippie duh 60-ih godina. Za sve posjetitelje novogodišnjeg dočeka ulaz u Arenu bio je besplatan. Narednih dana slijede Heart, Laundry, Enter Zagreb party powered by Wrong Crowd, Armada i Ultra Europe Countdown uz nastupe R3haba, Felixa Jaehna, Headhunterza, Sick Individualsa, Thomasa Newsona, Kure i mnogih drugih svjetski poznatih DJ-a.

U ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja, Arena Zagreb otvara svoja vrata gamerima koji će sudjelovati na jedinstvenom eSports natjecanju Zagreb Gaming Arena. Uz turnire u igrama FIFA, Overwatch i League of Legends, Hearthstone turnir u Zagreb prvi put dovodi neke od svjetskih igračkih zvijezda, a posjetitelje očekuje i VIP YouTube konferencija uz najpopularnije regionalne YouTubere. Vrhunska produkcija, bogat glazbeni program i vodeći svjetski DJ-i u prvom tjednu 2017. Zagreb čine najpoželjnijom europskom party destinacijom, što dokazuje i 20.000 popunjenih smještajnih jedinica u gradu tijekom idućih tjedan dana.