U PREPUNOJ TVORNICI

Natali Dizdar oduševila zagrebačku publiku

11.12.2016 u 14:15

  • +14

Natali Dizdar održala koncert u zagrebačkoj Tvornici

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mihaela Ban

Bionic
Reading

Natali Dizdar prošlog je petka prvi put održala koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncert zadarske pjevačice iznimna vokala bio je u znaku predstavljanja novog singla 'Mjesto za jedno', snimanja videospota za nju, te novih pjesama za treći studijski album

'Presretna sam i zahvalna zbog rasprodanog koncerta u Tvornici. Publika je bila očaravajuća, hvala im što su došli i uživali zajedno s nama. Hvala mom cijelom timu, producentici Gordani Bosak koja je sve organizirala, mom bendu, Saši, Leviju, Marinu, Ines, Marku i Vladi Mirčeti. Veselimo se i izlasku spota za novi singl 'Mjesto za jedno' koji je snimljen u prepunoj Tvornici!', rekla nam je NataliDizdar nakon koncerta.

Koncert je otvorila pjesmom 'Istina', s prvog albuma, a nakon toga su zaredale pjesme 'Ne reci zauvijek', za koju je u travnju ove godine izašao spot te singlovi 'Neki drugi dan', 'Iluzionist', pjesma za koju je Natali napisala glazbu i napravila aranžman, te  'Ne daj', 'Naučila sam trik', 'Zamijenit ću te gorim', koju je napisao pokojni velikan hrvatske glazbe Arsen Dedić, i mnoge druge. Na bisu je među ostalim, što je posebno oduševilo publiku, otpjevala pjesmu Dine Dvornika 'Pelin i med'.

Natali Dizdar 'Mjesto za jedno':