U KLUBU BOOGALOO

Zagorski pankeri Zadruga slave 25 godina benda

07.12.2016 u 20:15

Bionic
Reading

Legendarni zagorski pankeri Zadruga obilježavaju 25 godina benda velikim koncertom u klubu Boogaloo u subotu, 17. prosinca. Na rođendanu će im se pridružiti specijalni gosti Hladno pivo i Ogenj

Sa samo tri albuma iza sebe grupa Zadruga je ostavila neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenoj sceni i kao jedni od rijetkih još uvijek aktualnih prvoboraca punka došli su do svoje srebrne obljetnice, najavljeno je u priopćenju organizatora.

Grupa Zadruga svoj veliki jubilej obilježit će velikim koncertom u ponovo otvorenom kultnom zagrebačkom klubu Boogaloo. Uz presjek cijele karijere benda i sve najveće hitove od 'Dok bil sem mlad', 'Dva put po dva', 'Mala čiči', 'Micika', 'Vjetar s planine', 'Ja živim vu malome selu' i mnoge druge, na koncertu će im se pridružiti specijalni gosti Hladno pivo i Ogenj

Kako Zadruga tijekom svoje 25 godišnje karijere nije primila baš puno oficijelnih priznanja za svoj rad, tako su napokon ove godine prepoznati od nagrada Mega Muzika i na službenoj ceremoniji održanoj u klubu Hard Place 24. studenog u društvu svojih cijenjenih kolega primili su nagradu za svoju uspješnu i dugogodišnju karijeru.

Nakon duge diskografske pauze, Croatia records priprema obljetničko izdanje 'Best of Zadruge' na kojem bi se trebao naći i novi singl na kojem bend trenutačno radi.