PLESANJE DO ZNOJA

Zemlja Gruva! nastupa u Vintage Industrial Baru

24.10.2016 u 19:42

Bionic
Reading

Zemlja Gruva! - sjajan beogradski sastav koji je svoju kvalitetu potvrdio koncertima ispred velikih svjetskih zvijezda Amy Winehouse, Cee-Lo Green i Nouvelle Vague nastupit će u Vintage Industrial Baru ovog četvrtka, 27. listopada s početkom u 21.30 sati

Pod skutima vlastite izdavačke kuće 'Gruvlend', Zemlja Gruva! njeguje šarolik glazbeni stil u kojem dominira crni ritam odnosno afro, neo/soul, ragga,raggae, jazz, swing i općenito glazba 60-ih godina. Svi ti energični glazbeni stilovi podebljani su snažnom puhačkom sekcijom te s tri vokalna solista različitog izraza Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan.

Već s prvim albumom 'Gruvlend!' Zemlja Gruva! uspjela je šarmirati glazbenu kritiku, publiku, a time i organizatore brojnih festivala i koncerata u regiji.

Još više publike osvojili su projektom 'Dino u Zemlji gruva', svojevrsnom hommageu neprežaljenom Dinu Dvorniku. U lipnju ove godine, Zemlja Gruva! grunula je van drugi album 'Šta stvarno želiš!' koji je popraćen sjajnim videospotom za pjesmu 'Django'.

'Plesanje do znoja!' moto je koji predstavlja pionire nove regionalne pop scene, ljude nevjerojatno zarazne, pozitivne energije koji vam svojim likom i djelom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva!

Cijena ulaznica u pretprodaji 45, na dan koncerta 60 kuna. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u klubovima Kavez i Vintage Industrial (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18).