26. LISTOPADA

Cojones promovira album 'Resonate' u Pločniku

21.10.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Grupa Cojones održat će u srijedu 26. listopada s početkom u 18 sati promociju svog novog studijskog albuma ‘Resonate’ u zagrebačkom Pločniku u Međimurskoj ulici

Na događaju u Pločniku bend će predstaviti novo izdanje, sumirati netom odrađeni europski tour te počastiti goste Novom rundom. Promocija će biti otvorenog tipa i uz besplatan ulaz, što znači da se Cojonesima mogu pridružiti svi koji prate njihov rad. Bit će to također odlična prilika da se “Resonate” kupi ekskluzivno i po promotivnoj cijeni, a Tvornica kulture prvih deset kupaca CD-a nagrađuje s ulaznicom za koncert 5. studenog.


Nastupima na dva prestižna festivala Cojonesi ovaj vikend završavaju europsku turneju. Danas je na rasporedu svirka na minhenskom Keep It Low festivalu rame uz rame s imenima poput Carma To Burn, Colour Haze, Elder i Greenleaf. Sutra je bend u Beču na tamošnjem Fuzzfestu gdje su glavne zvijezde Truckfighters.

'Resonate' je treći studijski album Cojonesa. S 8 pjesama između kojih nema previše odmora, glazba zvuči kao putovanje za koje ćete htjeti kupiti vlastitu kartu. Različitim uplivima u rock (pod)žanrove koje crpe iz šarenih izvora utjecaja, Cojones na ovom materijalu definitivno podižu ljestvicu gore. Materijal je sniman, miksan, produciran i masteriran u zagrebačkom Pleasentville Studios pod budnim okom Pavla Miholjevića i Jure Ferine. Za vizualni identitet albuma zaslužni su Andro Giunio i Stipan Tadić, a izdavač je PDV Records.