RUŽA JANJIŠ

Pogledajte prvi spot pobjednice showa 'The Voice'

12.08.2016 u 19:10

Bionic
Reading

Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice - najljepši glas Hrvatske prije nešto manje od mjesec dana objavila je svoj debitantski singl 'Neke dane' kojem se danas pridružio i videouradak

Za videospot zaslužan je cijenjeni i talentirani hrvatski redatelj Filip Filković Philatz, kao i direktor fotografije Tomislav Krnić. Čitav projekt snimljen je u studiju u Adamovcu, nedaleko od Zagreba.

'Napravili smo minimalističan i emotivan video za prvi Ružin singl. Ovo mi je (nakon preko 50 spotova) prvi crno-bijeli spot u karijeri. Crno-bijelo nije samo kad se nešto snimi u boji i zatim skine saturacija boje, uvijek sam govorio kako će moj prvi crno-bijeli spot biti svjetlosno jako dorađen i sa smislom, a tu mi je pomogao direktor fotografije Tomislav Krnić koji je sve to i osvijetlio. Ruža je pokazala pravu emociju na snimanju, nekoliko dana ranije razgovarali smo o motivaciji iza pjesme i sretan sam što smo to na snimanju uspjeli izvući van iz nje - naprosto je samo izlazilo', rekao je redatelj spota.

Pjesma 'Neke dane' nastala je suradnjom Ruže, cijenjenog hrvatskog kantautora Brune Kovačića i austrijskog producentskog dua EchoPilot koji čine Florian Cojocaru i Martin Kromar.

Ruža Janjiš - Neke dane