NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za Sziget Festival!

27.07.2016 u 19:27

Bionic
Reading

Festival Sziget jedan je od najposjećenijih festivala u Europi, Rihanna je glavna zvijezda ovogodišnjeg programa, a Janin korner bit će tu za sve

Vreli kolovoz rezerviran je za Szigetfestival koji se od 10. do 17. kolovoza održava u Budimpešti, a uz već spomenutu Rihannu, glazbeni program vrvi svjetskim glazbenim imenima, poput Muse, David Guetta, Manu Chao La Ventura, Hardwell, Bastille, Sigur Rós, Parov Stelar Band, Nicky Romero, Years & Years i još 100-tinjak respektabilnih glazbenih imena. Program nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a s paklenim vrućinama najlakše se suprotstaviti u Jana Aqua baru na samom ulazu na festival.

Sziget jesvoje premijerno izdanje imao 1993., a do danas je izrastao u jedan od najvećih svjetskih festivala koji u sedam dana posjeti gotovo 500.000 ljubitelja vrhunske glazbe.

Jana Aqua Bar, osim za osvježenje, privlačit će pažnju svojim vizualnim izgledom svih onih koji su željni dobre zabave, ali i svih koje pokreće srce. A takvih će na festivalu biti puno jer pokreće ih ljubav prema glazbi i dobru provodu, u kojem prevladavaju samo pozitivne misli i želja za širenjem tih pozitivnih misli s dragim ljudima. Takvu poruku šalje i Jana svojim vodenim barom Samo ljubav, koji će sigurno biti mjesto najboljih provoda i gdje zabava i pozitivne misli nikada neće prestajati.

Jana je već treću godinu neizostavan dio Szigeta koji se održava na otoku usred Budimpešte. Sziget 2014. proglašen je najboljim velikim festivalom u Europi po Festival Awards Europe 2014. Da je riječ o najboljem velikom europskom festivalu, potvrđuju i sama imena izvođača koja svojim samostalnim koncertima mogu privući i više od 100.000 posjetitelja. Tako će edicija Jana - Samo ljubav biti dio najveće glazbene priče na ovim prostorima, što i priliči najpoznatijem hrvatskom brendu.

Dva puta po dvije karte tportal.hr u suradnji s Janom osigurao je za svoje čitatelje, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu, 3. kolovoza.