NAGRADNJAČE

Vodimo vas na 14. Seasplash festival

20.07.2016 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon dugog mozganja i preslagivanja detaljan raspored nastupa svih izvođača po danima dobio je svoj konačan oblik! Seasplashev tim sada može mirno spavati. Sve je spremno. Polijećemo!

Do početka 14. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo nekoliko dana. U četiri dana trajanja, od 21. do 24. srpnja, Seasplash će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca.

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica – MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash, SoundSplash i BeachSplash - dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu su i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona te mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

Raspored nastupa 14. Seasplash festivala pogledajte ovdje

Seasplash festival daruje 2x1 festivalsku ulaznicu, a dobitnici su Goran Zrnčić i Mario Dadić iz Zagreba.