OGROMAN INTERES

Planule ulaznice za koncert Olivera i Gibonnija u pulskoj Areni

30.06.2016 u 12:43

Bionic
Reading

Dva mjeseca prije planiranog koncerta Olivera i Gibonnija 27. kolovoza u pulskoj Areni planule su ulaznice za tribine i fan-pit

Povezanost koju publika osjeća prema dvojici bardova dalmatinske glazbe odražava se u želji da svi budu na tom koncertu. Rezultat je da su preostale isključivo ulaznice za stajanje i to u ograničenoj količini.

Bit će ovo prvo koncertno predstavljanje zajedničkog albuma 'Familija' u jednom od najvećih i najočuvanijih svjetskih amfiteatara.

Preplitanjem pjesama koje izvode pojedinačno ili u duetu Oliver i Gibonni stvorili su 'Familiju', album koji osvaja emotivnošću. Singlovi s albuma već se tjednima ne skidaju s top-lista - 'Gdje to piše', 'Onako, od oka' ili duet 'Sreća', da spomenemo samo neke.

Na koncertu u Puli uz glazbu dobivate i ono nešto više. Dodajte zrno monumentalnosti koju pruža zidni plašt Arene s velikim polukružnim otvorima, grandioznu pozornicu na koju će se smjestiti više od 20 glazbenika te dajte 'malo vire svome čoviku' i odličan je provod zajamčen.