'SEKUNDE'

Severina ima novi spot, pogledajte ga

30.05.2016 u 13:26

Bionic
Reading

Nakon što su su njezini videospotovi s posljednja dva albuma dosegli nevjerojatnih 340 milijuna pregleda na YouTubeu, Severina je danas objavila još jedan video, onaj za novi singl 'Sekunde'

'Sretna sam što je izašla pjesma koju volim, koja diže, nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još', napisala je Severina na svom Instagramu. U 14 minuta otkako je pjesma puštena u eter, pogledana je više od tri i pol tisuće puta.

Novi spot posebno je razveselio njezine obožavatelje, od kojih čak milijun i pol na društvenim mrežama, koji su nakon posljednjih velikih hitova - 'Uno momento', 'More tuge' i 'Generale' - s nestrpljenjem dočekali novu premijeru.

Točno u podne, na Severininoj facebook-stranici objavljene su 'Sekunde' autora Miloša Roganovića i Filipa Miletića, dugogodišnjih Severininih suradnika te redatelja Petra Pašića, koji je spotom uspio savršeno prenijeti atmosferu pjesme.

'Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan suradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo surađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou', izjavio je redatelj spota za pjesmu koja, kako Severina kaže, 'diže, nosi i koja se želi slušati još i još…'.

Novi Severinin spot pogledajte ovdje: