NINA KRALJIĆ:

'Bit ću zahvalna za svaki glas vaših i svojih prijatelja'

14.05.2016 u 15:30

  • +7

Nina Kraljić

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nina Kraljić nakon dugih sedam godina uspjela je izboriti finale na ovogodišnjem Eurosongu, a večeras će nas predstavljati u Stockholmu pjesmom Lighthouse

Odlično otpjevanom pjesmom početkom ovog tjedna Nina Kraljić prošla je u finale i bori se za prvo mjesto zajedno s još 25 zemalja. Kako je više puta naglasila, Nina je već zadovoljna postignutim uspjehom, a prije nastupa u polufinalu osvojila je laskavu titulu Miss Eurosonga.

U polufinalu je osvojila visoko peto mjesto, a glasom i upečatljivom kostimografijom Juraja Zigmana sve je oduševila. Večeras nastupa 17. po redu, a na svojim profilima društvenih mreža u iščekivanju poručuje: 'Znam da moji hrvatski fanovi danas ne mogu glasati za mene, ali bit ću zahvalna za svaki glas vaših i svojih prijatelja iz inozemstva!'

I putem Instagrama i Facebooka dobila je puno podrške, a njezini obožavatelji javljaju se iz raznih država, od Njemačke, Austrije, Švedske, pa i Rusije te javljaju da će svakako glasati. Neki su se čak potrudili poslati broj na koji se može glasati za Ninu u razna hrvatska društva u inozemstvu kako bi se što bolje plasirala.


Infografika prikazuje naše najbolje plasmane u povijesti natjecanja i vidjet ćemo kakve će rezultate večeras postići Nina Kraljić.