NOVA PJESMA I SPOT

Josipa Lisac još uvijek ima magiju

02.05.2016 u 20:31

Bionic
Reading

Pop ikona Josipa Lisac predstavila je novu pjesmu i spot 'Moja magija'

Već samom najavom ulaska u studio i snimanja nove pjesme Josipa Lisac pobudila je radoznalost mnogobrojne publike. Predivan tekst autorice pjesme ‘Moja magija’ Alke Vuice i glazba za koju je zaslužan Jani Hace osvojili su našu divu koja je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme javnosti na mreži Hrvatskog radija.

Josipa je u današnjoj emisiji ‘Music Pub’ Zlatka Turkalja osim o pjesmi govorila o novom spotu koji je režirao Ljubo Zdjelarević. Uz Josipu, u njemu sudjeluje dvoje plesača, Andrea Solomun i Mario Jukić, koji su pokretima svojih tijela dočarali magiju ljubavi o kojoj ona pjeva. Iako različita od pjesme ‘Tu’, kojom je najavila rad na novom studijskom albumu, ova je pjesma jednako oduševila Josipu te ju je razveselio ponovni ulazak u studio.


‘Svakoj pjesmi dajem prostora da živi svoj put, da je publika upozna i zato ne žurim sa singlovima. Pjesma 'Tu' je drugačija od 'Moje magije', ali je jednako posebna. Na njoj sam ponovo surađivala sa Skansijem i dobila priliku surađivati sa Sašom Antićem. Čini mi se kako je upravo vrijeme koje je imala zaslužno za neka lijepa priznanja koja sam dobila, Porin i nagradu za Hit mjeseca u emisiji 'Svijet diskografije' Zlatka Turkalja. Nadam se da će i nova pjesma biti jednako dobro prihvaćena’, rekla je Josipa.

Spot je režirao mladi redatelj Ljubo Zdjelarević, a o radnji spota je rekao: ‘Spot za pjesmu 'Moja magija' simbolički prikazuje univerzalnu ljubav u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega. Vizualiziraju je dvije osobe koje padaju kroz prazan mračni prostor, pramrak, a u svojem kratkom padu doživljavaju sreću, nježnost, bespomoćnost i strah, osjećaje neraskidivo vezane uz pojam ljubavi, možda nesigurne, a možda i posljednje. Ideja za spot je nastala iz toga što Josipa u našem kolektivnom svemiru predstavlja veliku i pravu ljubav koja nikada ne završava’.