NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa

06.05.2016 u 12:28

Bionic
Reading

Svjetska latino zvijezda Enrique Iglesias dolazi u Zagreb u sklopu svoje svjetske turneje 'SEX and LOVE'. Španjolski pjevač u Zagrebu će na svoj 40. rođendan hrvatskoj publici prirediti pravi show

Enrique je svoj nastup u Zagrebu najavio objavljujući fotografiju na društvenim mrežama na kojoj ga se vidi u pozadini hrvatske zastave, uz poruku: 'Zagreb, vidimo se na #SexAndLoveTour 9. svibnja! #Croatia.' Brojne obožavateljice i obožavatelji zasuli su ga komentarima oduševljenja te mu poželjeli dobrodošlicu u Hrvatsku. Iako je napisao da dolazi 9. svibnja, promotori koncerta su nam javili da će se Enriqueov nastup u Zagrebu održati 8. svibnja u Areni Zagreb, kada će on i proslaviti 40. rođendan.

Turneja, nazvana prema posljednjem, desetom albumu Iglesiasa, krenula je u SAD-u u rujnu prošle godine. Hrvatskoj će publici otpjevati svoje najveće hitove poput 'Bailando', 'Noche Y De Dia', 'Turn the night up', 'Tonight', 'I like it', 'Do you know', 'Not in love', 'Bailamos', 'Ring my bells', 'Hero' i mnogo drugih.

Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je s mnogim svjetskim glazbenicima te ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

Zagrebački koncert će impresionirati njegove obožavatelje već samom vrhunskom produkcijom. Ulaznice za ovaj spektakl godine možete kupiti na eventim.hr

Dvije ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa osvojili su Mirela Rodić i Dubravka Klepac.