EXIT FESTIVAL 2016.

Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since 82 za najjače izdanje mts Dance Arene!

28.04.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Richie Hawtin, jedan od najvećih elektroničkih umjetnika svih vremena, nastupit će na mts Dance Areni u nedjelju 10. srpnja na EXIT festivalu. Bit će to globalna premijera njegovog potpuno novog, revolucionarnog nastupa uživo, koji će se održati ekskluzivno na Exitu

Techno ikona i revolucionar Richie Hawtin, zaslužan za popularizaciju elektroničke glazbe i brojne tehnološke inovacije, surađuje s produkcijskim timom EXIT festivala još od studenoga prošle godine na svim kreativnim i tehničkim detaljima koji će biti objavljeni naknadno na globalnoj razini. Na svjetski famoznu mts Dance Arenu svoj dolazak 9. srpnja je potvrdila i britanska DJ senzacija Hot Since 82 dok je popis izvođača za petak 8. srpnja pojačao i jedan od pet prvoplasiranih na Resident Advisor listi, škotski DJ i producent Jackmaster. Novu generaciju popularnih producenata predstavljat će i londonski tandem MANT

Richie Hawtin je ključna ličnost moderne elektroničke glazbe, istinski inovator i pokretač jedne od središnjih techno etiketa Minus, ali i kultne Plus 8. Hawtin je 2014. godine obnovio čuveni alter ego Plastikman i objavio novi album 'EX', ujedno i prvo izdanje od 2003. godine. Istinski revolucionar, Hawtin je zaslužan za popularizaciju tehno glazbe, kao i za razvoj današnjih tehnoloških alata koje koriste vodeće DJ zvijezde, a nedavno je kompanijom 'Allen & Heath' kreirao novi mikser za koji mnogi tvrde da će izazvati novu revoluciju na DJ sceni.

Headliner najvećih elektroničkih pozornica Daley Padley, poznatiji kao Hot Since 82, osvojio je srca klupske underground scene debitantskim izdanjem za uspješni 'Noir Music', nakon čega je doživio uspjeh koji je Mixmag najbolje opisao kao 'meteorski'. Jackmaster, nevjerojatno talentirani škotski house producent, osvojio je svjetsku scenu izuzetno brzo i postavio se kao jedan od vodećih DJ-a na veoma konkurentnoj sceni, prestigavši na Resident Advisor listi neke od najvećih zvijezda svih vremena. Škotski majstor čije ime je inspirirano tzv. 'jacking' školom čikaškog house zvuka, na mts Dance Arenu donosi svoj raznovrsni set koji sadrži sve od zaboravljenih klasika do najsvježijih klupskih hitova.

mts Dance Arena polako popunjava internacionalni program za vjerojatno i svoje najjače izdanje, a svoje najbolje setove od 7. do 10. srpnja potvrdili su današnji lideri svjetske elektroničke scene: Dave Clarke, Dimitri Vegas&Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt Solomun. Uskoro će biti objavljena i nova internacionalna i regionalna iznenađenja, a fanove očekuje i ovogodišnja lista rezidenata mts Dance Arene.

Otvorena i omiljena akcija EXIT fanova: 4 + 1!

Pokrenuta je omiljena akcija EXIT fanova u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri četverodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne za Sea Dance ili za cijelu EXIT Avanturu petu dobiva na poklon! Svih pet ulaznica moraju biti iste pa kombiniranje ulaznica nije moguće. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po cijeni od 495 kn, odnosno 330 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn. Ulaznice su dostupne putem Entrio.hr. Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more zbog trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja.