STIŽE NOVI ALBUM

Ekskluzivno na tportalu poslušajte nove pjesme Gibonnija i Olivera!

16.03.2016 u 17:22

Bionic
Reading

Dva glazbenika i bliski prijatelji sličnog glazbenog senzibiliteta snimili su zajednički album 'Familija', a pjesme 'Onako, od oka’ i ‘Gdje to piše’ odličan su uvod u njega

Kad se udruže dva glazbena velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, od kojih je jedan Oliver, a drugi Gibonni, dobivamo naravno dobru pjesmu. Ima onih pjesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takve su nove Gibonnijeve pjesme, 'Onako, od oka' i 'Gdje to piše', autorski mirakuli zbog kojih i jest jedan od najcjenjenijih domaćih glazbenika.

'Onako, od oka' otpjevao je Gibonni, a drugu pjesmu namijenio je Oliveru, prijatelju, čoviku istog, mediteranskog senzibiliteta, onome koji je jednostavno - 'familija'. A upravo tako se zove i Gibonnijev novi album.

Novi album 'Familija' donosi devet pjesama, sve stihove i glazbu napisao je Gibonni u razdoblju od 2014. - 2016. na otoku Korčuli i u Splitu. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji suradnici obojice glazbenika. Nove pjesme snimane su u raznim studijima, počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza pa sve do Los Angelesa.

Prvu koncertnu izvedbu skladbi s novog albuma publika će moći čuti na velikom koncertu u Zagrebu, 2. travnja, na kojemu će Gibonni ugostiti Olivera kao posebnog gosta.

Pjesme poslušajte pokretanjem playera:

Gibonni: Onako, od oka

Oliver: Gdje to piše?