NOVA SEZONA

Hladno pivo priprema seriju koncerata

12.02.2016 u 21:14

Bionic
Reading

Sezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare glazbenih događanja upisuje i Hladno pivo. Seriju nastupa koji su započeli u 2015. nakon izdavanja albuma 'Dani zatvorenih vrata' nastavljaju u ožujku pa tako 11. ožujka stižu u Osijek, 12. ožujka u Slavonski Brod, a 26. ožujka u Zadar

'Drago nam je što ćemo opet zasvirati po Slavoniji, a potom i u Zadru, u kojem nas već dugo nije bilo. Prošle smo godine svirali većinom velike festivale na kojima smo ograničeni s vremenom, a sada ćemo konačno moći predstaviti novi album, ali i sve drugo što smo radili od 'Džinovskog' naovamo. Kao što smo dosad radili, ugostit ćemo na svakom od koncerata domaće snage, predgrupu koja će imati priliku zasvirati prije nas i počastiti nas dobrom svirkom. Svi ste pozvani na ugodno, žestoko, kulturno i milozvučno druženje, samo ponesite osmijeh i cipele za ples', izjavio je Mile povodom koncerata.

Bend je poznat po tome što su koncerti koje sviraju redovito puni, a svirke žestoke, pa Slavonci i Zadrani mogu biti sigurni da ih očekuje oko dva sata znoja, rocka i zabave.

Koncert u Osijeku održat će u kinu Europa u petak 11. ožujka, u Slavonskom Brodu u dvorani Brod u subotu 12. ožujka, a zadarski koncert u subotu 26. ožujka u dvorani Jazine.

Prije navedenih koncerata Hladno pivo 26. veljače nastupit će u beogradskoj Hali sportova, za koju organizatori najavljuju da će uskoro biti rasprodana.

Uz koncertne obaveze koje ih trenutačno okupiraju, Hladno pivo uključilo se u poticajnu kampanju. Veljača je mjesec u kojem se obilježava Dan sigurnijeg interneta, pa je tako Centar za sigurniji internet iz Osijeka organizirao kampanju kojom žele osvijestiti ponašanje mladih na internetu i potaknuti zaustavljanje govora mržnje kojem danas sve češće svjedočimo.

HLADNO PIVO - Lijepa riječ (Official video)

Aktualni singl Hladnog piva, pjesma 'Lijepa riječ', poslužila je kao glazbena kulisa i idejni cilj te kampanje pa je tako napravljen video uz hashtag #lijepariječ, u kojem se sve korisnike interneta poziva da umjesto govora mržnje koriste lijepe riječi u komunikaciji na internetu.

Lijepa riječ, sad nam treba #lijepariječ