NAGRADNJAČA

Vodimo vas na zagrebački koncert Songkillersa

15.02.2016 u 12:19

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta zagrebački band Songkillers ponovno je u pohodu na domaće top-ljestvice te veliki koncert 20. veljače u klubu Metropolis

Zagrebački pop funky bend Songikllers ponovno je u pohodu na domaće top-ljestvice i svirke uživo. 'Ubojice pjesme', kako bismo ih u prijevodu nazvali, ovih dana intenzivno u studiju rade na novom albumu. Kako su naziv benda i dobili, zapravo objašnjava njihov najveći adut, a to je upravo virtuozna svirka uživo.

Nakon nešto manje od godinu dana nakon rasprodanog koncerta i promocije singla 'Dio mene' u novozagrebačkom klubu Metropolis ponovno vade adut iz rukava i jurišaju na hrvatske top-ljestvice novim hitovima koje su i ovoga puta zapakirali s provjerenom ekipom uz Nikolu Marjanovića i pod producentskom palicom Skansija. 'Svijet za sebe' poharao je modernim urbanim zvukom hrvatske ljestvice, a i najnoviji singl 'Nisi tu' jednakom će žestinom privući sve obožavatelje urbanog zvuka. Upravo ovom prvom live izvedbom 20. veljače Bane i ekipa ponudit će publici priliku da uživo čuju izvedbe novih pjesama.

Uz promociju novog singla publiku očekuju veliki hitovi u dotjeranim aranžmanima poput: 'Bit ćeš uvijek dio mene', 'Dao sam ti sve', 'Egoist', 'Još se ne dam', 'Ljetna kiša', 'Malo toga ostaje', 'Medena', 'Mislima', 'Ne znam gdje sam', 'Nema vremena', 'Ni’ko kao ti', 'Sreća', 'Sve si uzela', 'Tako volim što te znam' i još mnogo drugih djela autorske grupe Songkillersa.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja ulaznice za koncert (2 x2), a dobitnici su:
Neven Bittner i Ema Perišić