NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Pozitivan koncert!

27.11.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Jedanaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg domaćeg dvoranskog koncerta, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 27. i subotu 28. studenog, a mi vam poklanjamo 3x2 ulaznice za subotuGdje se održava

Prošlo, jubilarno deseto izdanje predstavilo je, po prvi put, Pozitivan koncert u formi dvodnevnog festivala i do vrha napunilo Ledenu dvoranu Doma sportova. Ove godine ponovo će se dvije večeri uživati u nastupima bendova iz samog vrha regionalne scene.

Beogradskom S.A.R.S.-u Pozitivac će biti jedini zagrebački nastup u 2015., a Urban & 4 i Pipsi mu se vraćaju bogatiji za rasprodane, veličanstvene koncerte u Malom Domu. Ska punk mašinerija Kawasaki 3P nedavno je objavila novi album 'Goli zbog pasa' čije će singlove, zajedno s najvećim hitovima karijere odsvirati prvi dan. Ista akcija se drugu večer očekuje od Dječaka u čijoj diskografiji od 8. svibnja stoji album 'Firma'. Riječki electro pop majstori Quasarr vraćaju se u Dom sportova nakon dvije godine kako bi predstavili materijal koji će uskoro također biti objavljen. Naš najbolji ženski indie rock trio Punčke 27. studenog će upisati prvi nastup na Pozitivcu, jednako kao i vruća hip hop petorka High5 dan kasnije.

Po dvije ulaznice za subotu, 28. studenog osvojili su:

Nataša Perokovic
Josip Andrijanić
Jasna Andrišević

Dobitnici ulaznice preuzimaju na ulazu na koncert.


Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica okupiti izuzetno jak line up regionalne scene.

Pozitivan koncert (Official Aftermovie)