5. PROSINCA

Josipin koncert za Karla ove godine u Domu sportova

09.10.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Tradicionalni Josipin 'Koncert posvećen Karlu Metikošu' ove će se godine održati u Maloj dvorani Doma sportova u subotu, 5. prosinca

Nakon rasprodane KD Vatroslav Lisinski i Tvornice kulture proteklih prosinaca, Josipa Lisac svoj će najvažniji koncert u godini izvesti u dvorani u kojoj dosad nikada nije imala samostalni nastup. Za ovu priliku, Mala dvorana Doma sportova bit će posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima u parteru i na tribini.

Dana 5. prosinca, zagrebačka publika još jednom će imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz Josipine više od četiri desetljeća duge impresivne karijere: 'Dok razmišljam o nama', 'Na na na na', 'Vjerujem ti sve', 'Magla', 'O jednoj mladosti', 'Hir, hir, hir', 'Ležaj od suza', 'Danas sam luda', 'Ja bolujem' i mnogim drugim.

Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal. Na set listi će se naći i aktualni singl, 'Tu', koji je proteklog ljeta gospodario top-listama mnogih radijskih postaja i kojim Josipa najavljuje novi studijski album. Nakon Doma spotova, Josipa Lisac putuje u Švedsku gdje će održati dva koncerta - 11. prosinca u Göteborgu i 12. prosinca u Malmöu.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 15. listopada po cijenama:

VIP parter sjedenje: 150 kuna
Tribina sredina sjedenje: 120 kuna
Bočne tribine sjedenje: 100 kuna

Službena prodajna mjesta

 Dirty old shop, Tratinska 18
 Rockmark, Berislavićeva 13
 Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
 Aquarius CD Shop, Varšavska 13
 Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr