NAGRADNJAČE

Vodimo vas na koncert Morrisseya u Ljubljani

21.08.2015 u 15:31

Bionic
Reading

Pjevač negdašnjih Smithsa dolazi u Ljubljanu 10. listopada, deset mjeseci nakon prilično uvjerljivoga nastupa na Zagrebačkom velesajmu, a tportal.hr vas nagrađuje s 2x1 ulaznicom za koncert

Morrissey je privukao pažnju kao frontmen skupine The Smiths, jednoga od najznačajnijih britanskih rock bendova koji su poslužili kao svojevrstan most između punka i brit popa. Svojim intelektualnim i vrlo poetičnim tekstovima, koji su se uvijek doticali romantike i društvenog otuđenja te jedinstvenim teatralnim nastupom, Morrissey je vrlo brzo pronašao svoju vjernu publiku.

Morrissey nastupa 10. listopada u ljubljanskoj Hali Tivoli!

The Smiths su izvršili velik kulturni utjecaj na brojne glazbenike i, unatoč relativno kratkom diskografskom vijeku, očuvali su svoj utjecaj do danas, tako da se mnogi veliki bendovi pozivaju na utjecaj ovih ikona. Riječ je o Oasisu, Bluru, Suedeu, Pulpu, OutKastu, Radioheadu, Arcade Fireu, Deftonesima, Museu, Placebu, The Nationalu i mnogim drugima.

Nakon samo četiri objavljena albuma, 1987. Smithsi se raspadaju, no to ne zaustavlja Morrisseya te on ostvaruje iznimno plodnu i uspješnu solo karijeru. Prošle godine objavio je svoj deseti album 'World Peace Is None Of Your Business'.

Njegovi su koncerti uvijek energični i posebno nabijeni emocijama jer osim pjesama iz solo karijere, Morrissey često izvodi i uspješnice iz vremena Smithsa. Za razliku od studijskih verzija, Morrissey svoje pjesme uživo izvodi u mnogo grubljim aranžmanima.

Poznati kao vegan i gorljiv borac za prava životinja, također je oštar kritičar i protivnik britanske monarhije. Njegova autobiografija objavljena 2013. odmah je postala najprodavanija knjiga na Otoku.

Early bird ulaznice (36 €) i early bird fanpit ulaznice (50,50 €) u Hrvatskoj se mogu kupiti do 21. kolovoza ili do rasprodaje kontingenta u Dallas Music Shopovima te preko web shopa www.eventim.hr, a na svim ostalim Eventimovim prodajnim mjestima bit će dostupne od 21. kolovoza po sljedećim cijenama:

STANDARDNE ULAZNICE: 43 € (obično printana ulaznica) / 48 € (ulaznica sa slikom memory ticket

FAN PIT ULAZNICE: 49 € (obično printana ulaznica) / 54 € (ulaznica sa slikom memory ticket

VIP ULAZNICE (uključuje ulaznicu sa slikom memory ticket): 59 €
 

Poklanjamo 2x1 ulaznicu za koncert, a dobitnici su Damir Peris (Sveta Nedelja) i Mario Dukić (Split).