NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Špancirfest

14.08.2015 u 19:03

Bionic
Reading

Špancirfest ove se godine odražava od 21. do 30. kolovoza, pod novim sloganom 'Pokreni svoju kreativnost'. Tportal.hr svojim čitateljima poklanja festivalske ulaznice (3 x 2)

U posljednjih nekoliko godina, Špancirfest se produkcijski i sadržajno uzdigao na visoku razinu te je njegov glazbeni i općenito izvođački program najvažnija hrvatska festivalska točka kraja ljeta.

Osim glazbenog programa, na Špancirfestu će biti niz drugih sadržaja, kreativnih radionica za najmlađe, radionica za odrasle, Vinski grad, Uska ulica napučena mladih umjetnicima te izuzetno atraktivan ulični program, srce i duša Špancira.

Tajna uspjeha i stalnog rasta Špancirfesta leži u pomnom dugoročnom planiranju, uspješnom predviđanju trendova i sustavnoj želji da festival koji ima tako važnu ulogu u životu i razvoju Varaždina zaista bude više od uspješnog kulturno-turističkog događanja.

Glazbeni program ovogodišnjeg Špancirfest održat će se na tri pozornice u danima od petka 21. do nedjelje 30. kolovoza. Uz Stari grad, glavnu pozornicu festivala, glazbenici će nastupati na dobro poznatoj bini Trg Miljenka Stančića te na novoj sceni – Vila Bedeković. Za Stari grad i vilu Bedeković potrebno je kupiti ulaznice, dok je program na Stančićevom trgu besplatan.

Edo Maajka, Bajaga i instruktori, S.A.R.S., Dubioza Kolektiv, Maksim Mrvica, Massimo, Josipa Lisac i Amira Medunjanin samo su neki od izvođača koji će nastupiti u Varaždinu.

Dobitnici su Sandra Ćurčić (Zagreb), Dubravka Lubina (Zagreb) i Goran Zrnčić (Zagreb).

392311,392166,390913,390218