OPUŠTENO ZA KRAJ

Američki brod čudaka zatvorio festival SuperUho

06.08.2015 u 11:54

  • +13

SuperUho festival - 3. dan

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Završnu večer festivala otvorio je Matija Habijanec sa svojim kantautorskim projektom The Marshmallow Notebooks za probranu skupinu glazbenih sladokusaca

Floridski indie rokeri Merchandise nošeni svojim sjajnim gitaristom Davidom Vassalottijem rasplesali su publiku na tvrđavi sv. Mihovila te izrazili želju za ponovnim dolaskom u Hrvatsku. I bez šljokica i konfeta of Montreal su ovaj put napravili pravi mali spektakl te na najbolji mogući način zatvorili festival ispred popunjenih tribina.

Iz svoje 18-godišnje karijere svirali su odabir hitova (Heimdalsgate Like A Promethean Curse, Suffer For Fashion, Wrath Pinned To The Mist), a publiku su bacili u delirij na bisu s 'The Post Is A Grotesque Animal'.
Najopuštenija i najležernija atmosfera festivala dogodila se na zatvaranju, bez velikih glazbenih imena, u noti regularne sezone Žednog uha i onoga što vjerna publika iza glazbenog organizatora Mate Škugora već svjedoči dulji niz godina.

U odličnoj svirci na SuperUhu uživao je glumac Rakan Rushaidat sa suprugom Ivanom koja posljednjih godina uspješno spaja glumu i glazbu.

Više fotogtrafija pogledajte u fotogaleriji.