HM BEND FLESH O METALDAYSU:

'U Sloveniji je bilo pakleno'

04.08.2015 u 00:03

Flesh na festivalu Metaldays

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Martina Šestić

Bionic
Reading

Zagrebački metal-bend Flesh nastupio je na nedavno održanom festivalu Metaldays koji se u slovenskom Tomlinu održava već 12. godinu

Dečki su prepuni dojmova s Festivala za koji svi kažu da se može pohvaliti najljepšim prirodnim okruženjem, budući da je smješten u Parku prirode Sotočje.

'Festival je bio fantastičan, organizacija je savršena, a atmosfera na koncertima odlična. Tijekom dana možete se kupati u Soči, navečer su koncerti, spavanje u šatorima… Sve je to poseban doživljaj. Najbolji nastup imao je Saxon. Oduševilo nas je i gostoprimstvo lokalnog stanovništva. Mislim da kod nas takav festival ne bi mogao opstati. Na žalost, mi nemamo ni ljudskog kapaciteta za takvo što, a to se vidi iz propalih pokušaja organizacije metal-festivala', kaže Rökindja (vokal/bas) iz Flesha za Tportal.hr.

Što se tiče nastupa njihova benda, zadovoljan je kako je prošlo.

'Iako smo svirali u 16 sati na drugoj pozornici, gledalo nas je oko 200 ljudi i svi su imali pozitivne dojmove. I da, bilo je pakleno vruće tog dana', ispričao je.

Što se tiče planova benda Flesh koji svira klasični heavy metal, pripremaju drugi album i planiraju ga završiti u što kraćem roku.

Na Festivalu koji se ove godine održavao od 19. do 25. srpnja nastupila su eminentna metal-imena, između ostalih i Arch Enemy, Dream Theater, Hatebreed, Sepultura, Fear Factory, Saxon, Behemoth, Black Label Society, Cannibal Corpse i Carcass.