ZADARSKO KAZALIŠNO LJETO

Maksim Mrvica oduševio Zadrane spektakularnim koncertom

02.07.2015 u 20:02

Bionic
Reading

Naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist, oduševio je Zadrane na prepunom Trgu Pet bunara

Publika je gotovo dva sata uživala u Maksimovim omiljenim klasičnim djelima velikih skladatelja poput Mussorgskog, Chopina, Liszta i Skrjabina. Koncertom u Zadru ujedno je, na najbolji mogući način, završena Maksimova klasična turneja koju je započeo krajem travnja koncertom u Moskvi. Ipak, ljubitelji njegova glazbenog opusa imat će priliku uživati u još nekoliko koncerata.

Na atraktivnoj lokaciji Ljetne pozornice u Opatiji, 10. srpnja započinje novi program pod nazivom 'Adriatic Tour’ gdje će s bendom svirati retrospektivu dosadašnjih deset objavljenih albuma. U sklopu 'Jadranske turneje', nakon Opatije, Maksim će nastupiti i na atraktivnim lokacijama poput šibenske tvrđave Sv. Mihovila i trogirske kule Kamerlengo, između ostalih.

Cijela koncertna turneja ujedno je i promocija Maksimova aktualnog albuma 'Mezzo e Mezzo' koji se može kupiti na svim koncertima u sklopu turneje, kao i u svim Dallas Music Shopovima, Tisak Media centrima, knjižarama Algoritam i ostalim glazbenim dućanima.