NAGRADA NASTUP NA INMUSICU

Bend Mnogi Drugi pobjednik natječaja 'Zasviraj sa Žujom'

29.05.2015 u 12:16

Bionic
Reading

U zagrebačkoj pivnici Pivana održano je live finale natjačaja 'Zasviraj sa Žujom' u kojoj su svoje glazbene i izvođačke sposobnosti pokazala četiri benda: Sillycons, NORD, Mnogi Drugi te F5. Iako su sva četiri benda bila odlična, čast da nastupi na INmusic festivalu pripala je bendu Mnogi Drugi

Mnogi Drugi je zagrebački akustični alternativni rock bend. Aktivni su već 3 godine, a svom specifičnom glazbenom izričaju kažu: 'Smjer u kojem idemo poprilično je nedefiniran, uvijek smo otvoreni za promjene, nove instrumente - prvo smo bili električni, sada smo akustični, ubacujemo često neke nove elemente, tako da je teško reći kako ćemo zvučati za nekoliko godina'.

Bend nije sakrivao oduševljenje pobjedom te se jako vesele nastupu na velikoj pozornici INmusic festivala. Svi finalisti su bili fenomenalni što osim činjenice da su došli do finala natječaja, dokazuju i sinoćnji glasovi novinara: prva dva benda imala su jednak broj glasova, dok su druga dva benda imali samo po jedan glas manje! Atmosfera i napetost se tako dodatno pojačala te su dva benda s jednakim brojem glasova odsvirali po još jednu pjesmu nakon čega su prisutni predstavnici medija birali pobjednika. Bend Mnogi Drugi je u ovome krugu uvjerljivo odnio pobjedu. Drugi finalisti osvojili su vrijedne utješne nagrade.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kuna za sva 3 dana mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kuna. Ponuda je ograničena. Jednodnevne ulaznice za 299 kuna su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kuna. Više informacija o ulaznicama i festivalu možete pronaći na web stranici inmusicfestival.com