NAGRADNJAČA

Vodimo vas na INmusic festival!

23.05.2015 u 13:08

Bionic
Reading

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja, a tportal vas u idućih deset dana nagrađuje festivalskim ulaznicama za ovu trodnevnu glazbenu poslasticu

Nešto više od mjesec dana dijeli nas do desetog izdanja INmusic festivala na zagrebačkom Jarunu.

INmusic festival održat će se od 22. do 24. lipnja uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke, koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Prvog dana festivala, u ponedjeljak, 22. lipnja, nastupaju: FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Paolo Nutini, Frank Turner & the Sleeping Souls, Future Islands, Aziza Brahim, Kate Tempest i Sassja.

Drugog dana festival, u utorak, 23. lipnja, moći ćete slušati: Florence + The Machine, La Roux, Eagles of Death Metal, Death Cab For Cutie, Batida, Mike Skinner i Jonathan.

Trećeg dana festivala, u srijedu, 24. lipnja, u metropolu dolaze: Placebo, Of Monsters and Men, Black Rebel Motorcycle Club, ANTEMASQUE, Repetitor, Halka, Rambo Amadeus, Muscle Tribe of Danger & Excellence, The Mirror Trap i Ashes You Leave.

Potpun raspored i satnica za sva tri dana INmusica bit će objavljeni mjesec dana prije njegova početka.

Festivalske ulaznice za sva tri dana desetog izdanja INmusic festivala po cijeni od 349 kuna mogu se kupiti putem INmusic webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ako se pri kupovini ulaznica za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kuna.

Ponuda je ograničena. Ulaznica za sedam dana kampiranja iznosi 200 kuna.

Jednodnevne ulaznice u prodaji su od četvrtka, 30. travnja, a mogu se kupiti isključivo putem INmusicova webshopa. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 299 kuna (plus trošak bankovne transakcije) dok će na blagajni festivala, ako ne budu rasprodane, koštati 300 kuna.

Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena, poručili su organizatori.

Informacije o najavljenim izvođačima, festivalskom kampu, dodatnim sadržajima i zanimljivostima, kao i sve korisne informacije te sve informacije o ulaznicama, mogu se naći na službenoj stranici INmusic festivala, www.inmusicfestival.com

Tportal.hr vam u razdoblju od 13. do 23. svibnja daruje čak deset festivalskih ulaznica, a imena dobitnika objavljivat ćemo radnim danima na stranicama tportala.

Dobitnik za srijedu, 13. svibnja je Davorin Gluhak iz Zagreba.

Dobitnik za četvrtak, 14 svibnja je Alen Perković iz Pule.

Dobitnica za petak, 15. svibnja je Monika Bival iz Oroslavja.

Dobitnica za subotu, 16. svibnja je Iva Brabec iz Zagreba.

Dobitnik za nedjelju, 17. svibnja je Ivan Ivasković iz Zagreba.

Dobitnica za ponedjeljak, 18. svibnja je Karmen Lovrić iz Velike Gorice.

Dobitnik za utorak, 19. svibnja je Velimir Harapin iz Zaprešića.

Dobitnica za srijedu, 20. svibnja je Željka Jagodić iz Zagreba.

Dobitnik za četvrtak, 21. svibnja je Bruno Pušić iz Zagreba.

Dobitnica za petak, 22. svibnja je Elora Pavla Matanović iz Zagreba.